Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Ο υπουργός ενημερώνεται!

Συνάντηση με το νέο υπουργό Π.Α.ΠΕ.Ν κ. Πάνο Σκουρλέτη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής Κερατσινίου – Δραπετσώνας με θέμα την ανάπλαση της πρώην Βιομηχανικής Ζώνης Δραπετσώνας και την πορεία της σχετικής τροπολογίας που είχε κατατεθεί από τον πρώην Υπουργό Π.Α.Π.Ε.Ν κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Στην αντιπροσωπεία του Δήμου συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Μαρτάκης, οι Αντιδήμαρχοι Ε. Καπουσίζογλου και Στ. Συράκου και η εντεταλμένη σε θέματα πολιτισμού δημοτική σύμβουλος Ε. Κυραμαργιού.
Η αντιπροσωπεία του Δήμου ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για το υπερτοπικής σημασία και εμβέλειας σχέδιο ανάπλασης της πρώην Βιομηχανικής Ζώνης Δραπετσώνας, καθώς και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την επικείμενη λειτουργία των εγκαταστάσεων αποθήκευσης πετρελαιοειδών της OIL ONE.
Ο Υπουργός, κ. Σκουρλέτης, τόνισε ότι το ενδιαφέρον του Υπουργείου παραμένει ιδιαίτερα «θερμό» για το ζήτημα της ανάπλασης της πρώην Βιομηχανικής Ζώνης Δραπετσώνας και ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του έχουν ήδη αρχίσει να ενημερώνονται.
Οι επόμενες κινήσεις του Υπουργείο αναμένονται από αρχές Σεπτέμβρη. (Δελτίο τύπου του Δήμου)


Υ.Γ.   Ωχ...
 Μετά από 6 μήνες (καθυστερήσεων-συναντήσεων και "φιλολογικών βραδιών"), τώρα, όλοι νιώθουν (με την πλάτη στον τοίχο) ότι πρέπει να βιαστούν! Ας ελπίσουμε, ευχηθούμε,  ή καλύτερα ας "προσευχηθούμε" (θεσμοί είναι αυτοί...) ότι ο νέος  υπουργός δεν θα τροποποιήσει - αλλάξει την τροπολογία που είχε καταθέσει στην βουλή ο προηγούμενος υπουργός και θα ψηφιστεί ως έχει από το σώμα...