Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Μύρισαν εκλογές;



 Τη Δευτέρα (20-5-13) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο!
Με 44 θέματα στην ατζέντα του συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 20-5-13 στις 6.30 μμ..  Τα περισσότερα θέματα είναι διαχειριστικά και θέματα από προηγούμενα συμβούλια τα οποία δεν συζητήθηκαν.

Όμως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έχει το 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης με το οποίο καλείται το δημοτικό συμβούλιο να ψηφίσει την πρόταση για «έκδοση μηνιαίου εντύπου-περιοδικού, για την ενημέρωση, πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση των δημοτών καθώς και ανάπτυξη της συμμετοχής και της επικοινωνίας μεταξύ αυτών και του δήμου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στον τίτλο του θέματος.

Σε μια εποχή ιδιαίτερης στενότητας, όπου ο Δήμος αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα και προβλήματα ρευστότητας, κι ενώ ακόμα και σήμερα υπάρχουν εργαζόμενοι της κοινωφελούς επιχείρησης που δεν έχουν πάρει παλαιούς μισθούς έρχεται πρόταση για μηνιαίο έντυπο, στην εποχή των νέων τεχνολογίων και της online επικοινωνίας, όταν η ιστοσελίδα του Δήμου περιορίζεται να δημοσιεύει δελτία τύπου της δημοτικής αρχής. Σημειώστε ότι ακόμα και η υποχρέωση δημοσίευσης των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου δεν γίνεται συστηματικά. Η τελευταία ενημέρωση για συνεδρίαση έγινε το Νοέμβριο του 12 και η επόμενη μόλις σήμερα για το συμβούλιο της Δευτέρας. 

Επομένως αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνεδρίαση της Δευτέρας, μιας  και οι δημοτικοί σύμβουλοι θα πρέπει να πάρουν μια σοβαρή απόφαση!  Γιατί πέρα από το οικονομικό κόστος μιας έκδοσης, σε ένα χρόνο από τώρα, στις  22 Μαΐου 2014 θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές (εκτός απροόπτου) και ένα έντυπο είναι χρήσιμο όχι μόνο για την «ευαισθητοποίηση των δημοτών και ανάπτυξη τη επικοινωνίας» η οποία μπορεί να γίνει μέσω των νέων τεχνολογιών και της ιστοσελίδας του Δήμου αν αξιοποιηθεί σωστά, αλλά για την παρουσίαση ...έργων και πρωτοβουλιών!
 Και με άλλα λόγια, ίσως δεν είναι και το πιο απαραίτητο για ένα δήμο να έχει μηνιαίο έντυπο όταν υπάρχουν σχολεία που δύσκολα συντηρούνται, όταν υπάρχουν παιδικές χαρές βρώμικες, όταν υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν πληρώνονται στην ώρα τους, όταν υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης γύρω μας. Τα  ιλουστρασιόν έντυπα και ό,τι άλλο δεν δίνει λύσεις στην καθημερινότητα του δημότη είναι στοιχεία μιας άλλης εποχής η οποία μάλλον έχει περάσει ανεπιστρεπτί και για την τοπική αυτοδιοίκηση! 

Τα άλλα θέματα που θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο, αν βεβαίως υπάρξει απαρτία είναι:


 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ 1ο: 3η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΘΕΜΑ 2ο: ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΘΕΜΑ 3ο: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ. (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 298/2012, Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.)ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.



ΘΕΜΑ 4ο :  ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Δ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ. (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 299/2012, Η  ΟΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.) ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 5ο :  ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΓΑΛΙΛΑΙΟΥ. (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 301/2012, Η ΟΠΟΙΑ  ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ

ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.)ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 6ο:ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΟΜΝΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ. (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 302/2012, Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.)ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 7ο : ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΒΟΣΠΟΡΟΥ, ΜΥΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ 74/2013, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.) ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 8ο:  ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 252/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ: «ΟΡΙΣΜΟ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ(ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ)».ΘΕΜΑ 21ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 9ο:  ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013. ΘΕΜΑ 21ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 10ο:  ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 11/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ  ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ,  ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΚΤΙΡΙΟ    ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ». ΘΕΜΑ 21ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 11ο:  ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 20/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ» ΘΕΜΑ 21ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

 ΘΕΜΑ 12ο:  ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 21/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ». ΘΕΜΑ 21ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 13ο:  ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ (ΤΖΩΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ).

ΘΕΜΑ 14ο:  ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ (ΒΑΡΚΑΤΖΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ).

ΘΕΜΑ 15ο:  ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 32/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ¨ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012¨ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ή ΜΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ 46/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΘΕΙ.

ΘΕΜΑ 16ο:  ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 128/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:  ¨ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ¨.

ΘΕΜΑ 17ο:  ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 65 ΠΑΡ. 1 ΤΟΥ Ν. 3852/2010, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΕΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ.

ΘΕΜΑ 18ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ  ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

 ΘΕΜΑ 19ο: EΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014

ΘΕΜΑ 20ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ

ΘΕΜΑ 21ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕΡΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΚΕΠΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 2013

ΘΕΜΑ 22ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ.

ΘΕΜΑ 23o : ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.ΕΤ.Α.Α. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Κ.Η.Φ.Η.

ΘΕΜΑ 24ο : ΔΙΑΓΡΑΦΗ Ή ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ (ΣΤΕΦΑΣ ΣΥΜΕΩΝ).

ΘΕΜΑ 25ο : ΔΙΑΓΡΑΦΗ Ή ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ (ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ).

ΘΕΜΑ 26ο : ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΩ ΔΙΠΛΟΕΓΓΡΑΦΗΣ ΧΡΕΩΣΤΩΝ ΤΑΠ.

ΘΕΜΑ 27ο : ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΔΟΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2013 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘ. 27 ΤΟΥ Ν. 3756/2009.

ΘΕΜΑ 28ο :        ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡ. 31/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ζ. ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ»

ΘΕΜΑ 29ο :ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡ. 33/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ζ. ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

ΘΕΜΑ 30ο :        ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΛΕΙΜΜΈΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 9 ΤΟΥ Π.Δ. 270/1981

ΘΕΜΑ 31ο: ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ 1ου ΑΠΕ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ¨ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 08¨.



ΘΕΜΑ 32ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ 149/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ  Ο.Ε. ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ

ΘΕΜΑ 33Ο : ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

ΘΕΜΑ 34ο : ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 35ο:         ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,       ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 36ο:         ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 37ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,     ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 38ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,      ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 39ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,     ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 40ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,    ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 41ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,      ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 42ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,     ΘΕΜΑ 19ης  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 43ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,     

ΘΕΜΑ 44ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,