Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Πως ψηφίσαμε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές!

Λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές και οι υποψήφιοι δήμαρχοι βρίσκονται σε εγρήγορση, σχεδιάζοντας προγράμματα και αναζητώντας υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.
Μέχρι στιγμής,  από τους υποψηφίους του 2019, στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, λογικά, θα συμμετέχει ο δήμαρχος Χρ. Βρεττάκος, στο επόμενο διάστημα θα βρεθεί λύση με την ιδρυτική διακήρυξη του "άλλου δρόμου"(εδώ), και έχει ανακοινώσει τη συμμετοχή του ο Παντ. Καμάς με τη δημοτική κίνηση "αλλάζουμε"! 

Οι άλλοι υποψήφιοι του 2019, Π. Διαλινάκης, Γ. Τσιρίδης,  Ελ. Δαβγιώτη και Γ. Καλαμαράς επίσημα δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση!
Η Β. Δατσέρη ανακοίνωσε ότι θα συμπορευτεί με τον Παντ. Καμά, ενώ ακούγεται, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, ότι για πρώτη φορά θα ζητήσει την ψήφο των δημοτών ο γνωστός από τηλεπαιχνίδια, φαρμακοποιός Σ. Μαρτίκας.
Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επόμενη περίοδος, τα προγράμματα, οι δημοτικές κινήσεις, αλλά και τα πρόσωπα ("αόρατοι" δημοτικοί σύμβουλοι;) που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια των δημοτικών κινήσεων...
Πάντως μια ματιά στους πίνακες με τις ψήφους και τα ποσοστά των δημοτικών κινήσεων το 2014 και το 2019 θα βοηθήσει για ...ρεαλιστικές αποφάσεις!


Δημοτικές εκλογές 2019Εκλογές 2014